Tarjoamme

Korkealaatuinen palvelu

Kilpailukykyiset hinnat

Ilman käsirahaa

Nopea toimitus

Tyytyväisyystakuu

Muottisuunnittelu, muottivalmistus ja ruiskuvalu

Muottisuunnittelu on ratkaiseva tekijä muovauksen menestykseen, kuten valukanavapottien mitoitus ja sijoitus, valumisavun, jäähdyttämisen ja ulosheittäjätekniikkojen, jne. mitoitus

Ruiskuvalu on erittäin monipuolinen tekniikka, jota käytetään muovi- ja metallituotteiden valmistukseen. Sen lisäksi, että se on luotettava tekniikka, ruiskuvalu on myös yhtäläisen tehokas.

Muottivalmistus on valmistusprosessi, joka vaatii teknistä ammattitaitoa, mallinnusta, piirustuskäsittelyä CNC-koneilla sekä teräsmuotoilua 0.005 mm toleranssilla.

Miksi valitsisit meidän palvelumme?

Vaivattomat palvelut, jotka voivat säästää sinulta paljon aikaa

Sen jälkeen kun olet valinnut palvelun, voit jättää lopun työn tiimillemme, joka huolehtii lopusta.

Kaiken työn tekee kokenut asiantuntevien teknikkojen tiimi

Asiantuntijoiden tiimimme kantaa mukanaan kaikkia työkaluja ja varusteita, joita vaaditaan mikä tahansa tarjoamamme tuotteen asentamiseksi. Ja koska asiantuntijat ovat tehneet lukuisia asennuksia, voimme taata tehokkaan palvelun äärimmäisellä varovaisuudella ja huolellisuudella.

Huippulaadukkaat palvelut

Ensisijainen tavoitteemme on auttaa meidän asiakkaitamme saavuttamaan haluamansa lopputuloksen parhaalla mahdollisella tavalla niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Teknikoillamme on myös kaikki todistukset ja sertifikaatit, jotka valtuuttavat heidät suorittamaan tätä työtä, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Kätevät varausvaihtoehdot

Kun varaat mitä tahansa palveluamme, voit valita ajan, joka sopii sinulle parhaiten. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä edustajaamme, jos sinulla on kysyttävää ennen tuotteidemme tai palveluidemme kokeilemista. Autamme sinua mielellämme 24/7 epäilyidesi kanssa, joita sinulla saattaa olla liittyen palveluihimme